Del Surfzi med dine venner på Facebook, Twitter, Pinterest & Google+
http://www.

Muligheder for at annoncere - samt tjene penge
på reklame som hjemmesideejer


Find annoncører til din hjemmesideAffiliatenetværk

I Danmark findes adskillige affiliatenetværk som benyttes af danske hjemmesider til annoncering. Der er hundredvis af danske affiliateprogrammer og ligeledes mange hjemmesider som sørger for at skaffe besøgende til disse affiliateprogrammer gennem et dansk affiliatenetværk.

Se affiliatenetværk

Google Adwords

Uanset størrelsen på dit budget, kan du vise dine annoncer på Google søgning og Googles annoncenetværk. Du betaler kun, hvis der klikkes på dine annoncer. Du opretter selv annoncer og vælger søgeord/sætninger som beskriver din virksomhed.

Besøg Google Adwords

Google Adsense

Google AdSense er en gratis tjeneste, der giver onlineudgivere/hjemmesideejere mulighed for at tjene penge ved at vise relevante annoncer på et stort udvalg af onlineindhold, herunder fx Google-søgning, websteder og programmer til mobilenheder.

Besøg Google Adsense

Facebook-annoncer

Nå din målgruppe - få forbindelse til mere end 1 milliard potentielle kunder, herfra cirka 3 millioner danskere. Vælg din målgruppe ud fra sted, alder og interesser. Test enkle billed- og tekstbaserede annoncer, og brug det, der virker. Angiv et dagligt budget, som du har det godt med og justér budgettet når som helst.

Besøg Facebook-annoncer